Peek Baccarat – Nyhet fra Evolution Gaming!

Peek Baccarat er en ekstrem versjon av den allerede elskede Baccarat kortspillet. Dette unike konseptet gir spillere den spennende muligheten til å «kikke» på ett til fire kort midt i spillet og deretter øke den første innsatsen hvis de avslørte kortene er fordelaktige for hånden deres. Dette er den første Baccarat noensinne som gir spillere denne unike muligheten til å forutsi utfallet av runden og justere innsatsen deres under spillingen.

En helt ny måte å spille Baccarat på

Peek Baccarat introduserer en helt ny funksjon som ikke bare øker spenningen i spillet, men som også gir en mulighet til å maksimere spillernes potensielle utbetaling.

Selv om reglene er de samme som standard Baccarat, skiller dette spillet seg ut med et fantastisk gull og grønt miljø og introduserer et nytt utvidende spillrutenett for å justere innsatser midt i spillet.

Peek Baccarat har et gebyr på 20 % når du plasserer et spill på enten spiller eller banker for en sjanse til å se mellom ett og fire kort før du fullfører innsatsen.

Bekreft innsats

Det fine med spillet ligger i «kikk»-funksjonen – etter at innsatstiden er over, vil dealeren dele ut to kort med forsiden ned til både spilleren og banken. Og det er her spenningen starter, da dealeren vil avsløre ett, to, tre eller fire kort som spilleren kan kikke på.

Hvis de avslørte kortene er fordelaktige for spillerens hånd, kan spilleren velge å doble eller tredoble innsatsen ved å bruke det unike utvidende innsatsnettet. Dette er en flott mulighet til å endre en avgjørelse etter at normal spilltid er over.

Spill Peek Baccarat her:

Author: Alex Graves