Morsom nytt Play`n Go spill (mars 2022)

Play’n GO serverer spillere et spill de virkelig kan sette tennene i med Fat Frankies. Fat Frankie serverer den beste maten i byen, men han ønsker å sette navnet sitt på det kulinariske kartet. Hjelp ham å vise at matbilen hans har det som trengs. Bestillinger, tips, anmeldelser er nøkkelen til suksess. Høres ut som et stykke kake, ikke sant?

Spill Fat Frankie her:

Etter suksessen til Play’n GO-spill som Tales of Asgard: Freya’s Wedding, kjører Play’n GO seg nedover komedieruten igjen når de legger til enda et humoristisk spill til deres stadig voksende mangfoldige portefølje.

Med en sterk fortelling har spillerne klare mål i kikkerten fra starten. Målet med spillet er å bygge opp Frankies rykte som å ha den beste matbilen i byen. Det er fire måter de kan gjøre dette på gjennom de fire funksjonene som utløses i bonusrundene.

I Burger Bonanza vil Burgere holde seg til hjulene og belønne et re-spinn, dette vil fortsette til ingen flere burgere lander på hjulene, da vil premiepengene utbetales.

Flip the Tips ser spillere belønnet med tre mynter som de snur i en tipskrukke, hvis mynten faller ned i glasset vil det øke multiplikatoren. Hvis mynten ikke kommer inn i krukken, mister spillerne den. Skulle de få den neste mynten i krukken, får de den igjen på sine tre. Denne runden ble avsluttet når spillerne når maks multiplikator eller taper alle tre myntene.

Greasy Wilds viser en animert Frankie som dukker opp og søler fett over hele hjulene! Dette fører til at det er ett til fem Wild-hjul på rutenettet.

Til slutt er det femstjerners gratisspinn. Hver gang femstjernesymbolet lander på hjulene vil det øke gevinstmultiplikatoren og legge til to ekstra spinn.

Leder for spillene hos Play`n GO, Charlotte Miliziano sa:

«Fat Frankie’s er det beste spillet i byen. Vi driver med underholdning, og denne fortellingen egner seg virkelig til de fire funksjonene. Det er kult å se hvordan Frankie starter der han avslutter ved slutten av spillet med spilleren som hjelper ham på veien til suksess.

«Stol på oss, det var like gøy å lage som det er å spille. Spillere vil være sultne på mer»

Author: Alex Graves