Fra 8. April 2022 kan du spille nye Moon Princess 100!

Star, Storm and Love kommer tilbake i Moon Princess 100, oppfølgeren til Play’n GOs ikoniske spilleautomat Moon Princess.

I desember ble lanseringen av Moon Princess Christmas Kingdom som satte Love, Star og Storm på et festlig eventyr. I dag fungerer Moon Princess 100 som en oppfølging av Play’n GOs originale Moon Princess som var en verdensomspennende suksess i 2018 og fortsatt er en hit blant spillere i dag.

Denne utgaven av spillet har mer gevinstpotensial enn den originale Moon Princess. Både multiplikatoren og det maksimale antallet gratisspinn har blitt skrudd opp fra de originale 20 til massive 100, som er der «100» i spillets tittel kommer fra.

Hver prinsesse utnytter en unik kraft for å hjelpe spillere med å forme spillet sitt under gratisspinn-funksjonen. Disse funksjonene utløses tilfeldig på ethvert innledende spinn der ingen vinnende kombinasjon er laget. Den aktive karakteren på skjermen bestemmer hvilken effekt som skal spilles ut. Interaksjon i spillet er et avgjørende element for underholdning av spillere, noe som bidrar til spillets suksess.

Spill Moon Princess 100 i dag!

Entusiaster og de som er nye med grid-spilleautomater vil glede seg over Clear the Grid-premien, hvor å fjerne rutenettet for alle symboler vil gi x50 den totale innsatsen. Eksplisitte mål fra begynnelsen med tilfredsstillelsen av å tømme hele rutenettet gir virkelig oppslukende spilling.

Fans av den originale Moon Princess vil se at karakterenes Sailor Moon-stil har blitt raffinert og 3D-animasjoner gir en mer moderne versjon av klassikeren.

Leder for spillavdelingen hos Play’n GO, Charlotte Miliziano sa,

Tiden er den ultimate kritikeren av spillene våre, og det er tydelig å se at de tåler den testen, spesielt når vi legger til nye utgaver av allerede populære spill.

Moon Princess har vært et kraftsenter av en spilleautomat siden utgivelsen i 2018, og vi ser en gjenoppblomstring av eldre spill som en annen 2018-ruteautomat, Rise of Olympus, som har sett en ny bølge av oppmerksomhet fra både operatører og spillere. Som originalen vil Moon Princess 100 være en hit i årene som kommer.

Author: Alex Graves