💥 1Win Registration: Website, Mirrors and Support

Slik registrerer du deg i 1win:

1win Norway er kun tilgjengelig for voksne i alderen 18+. Du kan registrere deg ved å gå til vår offisielle nettside eller via PC- eller telefonappen.

1

Åpne skjemaet

For å åpne skjemaet, klikk på “Registrer”-knappen eller følg lenken.

2

Velg en registreringsmetode

Du kan opprette en konto ved å koble til via sosiale nettverk eller på standard måte gjennom nettstedet.

3

Fyll inn detaljene

Skriv inn e-postadresse, telefonnummer, pålogging, passord og kontovaluta. Klikk på “Registrer”-knappen for å fullføre registreringen.

Så gå til bookmakerens offisielle side og klikk på “Fullfør registrering” -knappen i øvre høyre hjørne av skjermen. Et nytt vindu med to alternativer for registrering åpnes. På “Hurtig”-fanen vil du kunne opprette en konto ved å bruke e-post og mobilnummer. Her må du velge din foretrukne valuta med $ også tilgjengelig. Deretter må du skrive inn mobilnummeret ditt, fylle inn e-postadressen din og komme opp med et komplekst unikt passord. Klikk deretter på “Registrer”-knappen. Et brev med en lenke vil bli sendt til den angitte e-posten, følg den for å fullføre registreringen.

1win Registration

For å logge på kontoen din hos 1win, er det nødvendig å godkjenne. For å gjøre dette, besøk den offisielle bookmakerens nettsted og klikk på “Logg inn” -knappen. Hvis dataene er lagt inn riktig, vil du bli omdirigert til kontoen din hos 1win. Hvis du har glemt passordet, klikk på “glemt passord?” link, og du vil motta instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet til e-posten din.

Når skjemaet er fylt ut, vil du få et varsel på e-post eller telefon med en forespørsel om å bekrefte registreringen. Følg instruksjonene for å bekrefte telefonnummeret eller e-posten din.

Promo code 1Win:
22_3625

Bonus:
1BONUS1000 %

1win offisielle nettsted

1Wins offisielle side er ganske moderne og utstyrt med all nødvendig funksjonalitet. Spilleren ser umiddelbart en linje med innsatser i midten. Registrering er tilgjengelig øverst til høyre, og support er tilgjengelig nederst. Nettstedet opererer på to språk: hindi og engelsk. I tillegg til hovedsiden er det en tilpasset mobilversjon. Nettstednavigering er ganske enkelt og praktisk.

Selskapet har klart å tiltrekke seg over 1 000 000 aktive brukere på bare 5 år.

Frem til 2018 het selskapet FirstBet. På grunn av selskapets rebranding har navnet, grensesnittet og policyen imidlertid blitt oppdatert.

Author: Alex Graves