💥 1Win APP Download, 1Win Mobile – Download 1Win APP for Iphone iOS

Last ned 1win-appen for iOS

Hvis du bruker en smarttelefon på iOS, kan du også laste ned en lignende versjon av applikasjonen på nettsiden vår. Den skiller seg ikke fra Android-klienten, og for å laste ned programvaren, følg bare noen få trinn:

Klikk på knappen for å laste ned.Installer appen på smarttelefonen din. Gi tilgang om nødvendig.Start klienten og start spillet.Det er ingen 1win på iOS i App Store, så ikke prøv å se etter den i Apple Digital Store.

Promo code 1Win:
22_3625

Bonus:
1BONUS1000 %

iOS-enheter som appen er tilgjengelig på

Applikasjonen har blitt testet på alle populære Apple-modeller:

iPhone 4s;Iphone 5;iPhone 5C;Iphone 5s;iphone 6;iPhone 6 Plus;iPhone 6S;iPod Touch (5. generasjon);iPod Touch (6. generasjon);iPad 2;iPad (3. generasjon);iPad (4. generasjon);iPad Air;iPad Air 2;Ipad mini;iPad mini 2;iPad mini 3;iPad mini 4 og iPad Pro.

Hvis du har en av disse enhetene eller en kraftigere, vil det ikke være noen ytelsesproblemer.

1win app

Cara Pembayaran

Mobilspillere kan sette inn og ta ut penger gjennom appen ved å bruke de samme betalingssystemene som er tilgjengelige i hovedsideversjonen. Siden 1win offisielt opererer i Norge, støtter sidens kasse alle populære tjenester i landet:

UPI;Paytm;Neteller;Skrill;Visa;Mastercard;Entropay;Jauh lebih baik;Webmoney osv.

Betingelsene for depositum er standard. Minimumsbeløpet er 30$ og det er ingen provisjon. Når du bruker kassaapparatet åpnes det på en egen side i nettleseren, ikke i appen.

Author: Alex Graves